Napiapp ajánló (2022. augusztus 31.)

2022. augusztus 31.
41.6451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

PJ Masks: Racing Heroes: nyissuk a mai napiappot egy versenyzős játékkal, a PJ Masks: Racing Heroes-ban nem meglepő módon maszkos hősökkel kell versenyeznünk földön és levegőben, Földünkon és idegen bolygókon - a hangulatos játék egy rövid ideif teljesen ingyen tölthető le az 1690 forintos ár helyett.

Peppa Pig: Holiday Adventures: újabb Peppa Pig játék került akciós státuszba, most éppen a Holiday Adventures húzható be díjmentesen, megspórolva ezzel 1690 forintot.

One Punch - LIMITED EDITION: nagyszerű akcióval zárjuk a mai android ajánlatot, a One Punch igazán hangulatos, pixelart grafikás verekedős játék, amiben nem csak egyedül üthetjük a boxzsákot, de többen is összemérhetjük egymással tudásunkat - a legjobb az egészben hogy 4799 forint helyett most mindössze 389 forintot kell érte fizetnünk.

App Store:

Peppa Pig: Holiday Adventures: nehogy már csak az androidosok (gyerekeinek) legyen jó, a Peppa Pig: Holiday Adventures iOS felhasználóknak is teljesen ingyenesen letölthető most a közel 1600 forintos ár helyett.

Girl City Fighter Street Fight: jöjjön itt is egy verekedős játék, Girl City Fighter Street Fight-ban csajokkal kell egymást péppé vernünk, a 3D-s megvalósítás elég pofás is ráadásul, szóvel nem sok érte a 399 forint, főleg mert eredetileg ennek a duplájába kerül.

Iced In: segíteni a pingvineknek, ez a feladatunk az Iced In-ben, ahol 50 pályán kell átvzetnünk kis totyogós baráatinkat mindenféle puzzle mókán át - a játék most teljesen ingyenes a 799 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Bakker és tényleg vége a nyárnak. meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Köszönjük a kiváló nyárzárót! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Köszi srácok!

válasz erre