Advertisement

Napiapp ajánló (2022. december 2.)

2022. december 02.
49.2651
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Kensho: nagyszerű grafikával megáldott játék a Kensho, amely tulajdonképpen egy tilitoli felturbózva - alogikai játékért most csak 590 forintot kell fizetni az 1699 forintos alapár helyett.

Galaxy Trader: a Galaxy Trader némileg a legendás Elite-et idézi meg, hiszen az űrben kalandozva kell rakományokat szállítanunk, kereskednünk a bolygóközi űrben - a játékért most csak 379 forintot kell fizetni a 890 forintos alapár helyett.

Dead Cells: féláras akcióban megy az utóbbi évek egyik legjobb platformere, a Dead Cells, ami épp tegnap frissült egy nagyot - most mindössze 1250 forintot kérnek érte 2499 forint helyett.

App Store:

Subway Temple Surfers 3d Run: az endless runnerek megunhatatlan szórakozást nyújtanak legtöbbünknek, főleg ha teljesen ingyen vannak - a Subway Temple Surfers 3d Run-nál ugyanis rövid ideig eltörölték a 799 forintos alapárat.

Juggler Juggling: a Juggler Juggling-ban nincs más dolgunk, mint "dekázni" a potyogó gombokkal, és ezzel gyűjteni minél több pontot : bár könnyűnek hangzik, nem az, és mivel most nem kell kifizetni 399 forintos alapárat, érdemes letölteni és kipróbálni.

Kensho: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós a szép grafikás tiltolis Kensho, ráadásul ezen a platformon sokkal jobb árban van most - hiszen mindössze 99 forintot kell kifizetni érte 1690 forint helyett.
Advertisement
3 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi a gyűjtést ismét, srácok!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi srácok! 99 forintért Kensho nagyon durva!

válasz erre