Advertisement

Napiapp ajánló (2022. december 5.)

2022. december 05.
46.9091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

JETZ: kevés a repülős játék mobilokon, így különösen nagy öröm amikor minőségi játékot kapunk a stílusból, főleg ha az ingyen van - hiszen most semmit nem kell fizetni az egyébként közel 600 forintba kerülő játékért.

The Lost Treasure: az elveszett kincs megtalálása a cél ebben a point & click kalandjáték és puzzle keverékben, ahol a kalózok öblétől az ősi templomokig számos érdekes helyszínen kell helyt állnunk - a játék most teljesen ingyen tölthető le az 1690 forintos alapár helyett.

Math Games PRO 15-in-1: a cím gyakorlatilag mindent elárul arról, milyen oktatási játékokban lesz részünk ha letöltjük ezt a matematikai logikai játékcsomagot - ráadásul most teljesen ingyen, hiszen átmenetileg eltörölték az 1099 forintos alapárat.

App Store:

The Lost Treasure: nagyszerű hír a kalandjátékok kedvelőinek, hogy nem csak androidon, de iOS-en is akcióban van a kincskeresős The Lost Treasure - teljesen ingyen tölthető le ugyanis rövid ideig az 1690 forintos ár helyett.

Abby Ball's Fantastic Journey : Roll, Run & Jump: a roppant túlbonyolított című Abby Ball's Fantastic Journey: Roll, Run & Jump játék egy Angry Birds jellegű játékot takar, a stílus kedvelőinek nagyszerű kikapcsolódást fog nyújtani - főleg most, hiszen ingyen tölthető le az 1990 forintos normál ár helyett.

Bubble Burst: a match3 sokak számára megunhatatlan stílus, ők fognak most nagyon örülni mai utolsó ajánlatunknak, hiszen a zsáner jeles képviselője van akcióban - a letöltés rövid ideig teljesen ingyenes az 1290 forintos ár helyett.
Advertisement
6 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 6 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 6 napja

Ez igen!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete

Köszönjük a gyűjtást sácok!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete

Szuper hétkezdet, köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete

Totál free nap, ez nagyon kemény!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete

Ez igen! Nagyon köszönjük!

válasz erre