Advertisement

Napiapp ajánló (2022. december 9.)

2022. december 09.
50.9131
Advertisement
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Blindy - Hardest 2D Platformer: jópofa 2D platformert kap, aki letölti Blindy - Hardest 2D Platformert, ami abszolút hű a címéhez, hiszen a pályából csak éppen pár pixelt látunk, ami körbeveszi a karakterünket - a játék most ingyen letölthető a 799 forintos ár helyett.

Zane Adventure-Early Acces: bájos kis pixelart csoda a Zane Adventure, amely egy 8 bites régi vágású kaland RPG - most ráadásul ingyen letölthető a 399 forintos alapár helyett.

[Premium] RPG Antiquia Lost: a körökre osztott szerepjátékok körét bővíti az Antiquia Lost, amely most ha figyelembe vesszük az ajándék gemeket 3199 forint helyett mindössze 500 forintba kerül.

App Store:

Hyperforma Premium: több díjat is besöpört már a Hyperforma Premium, amely egy színes, látványos ügyességi játék - most 799 forintba kerül az 1990 forintos ár helyett.

Steam: Rails to Riches: egy régi fizikai társasjáték digitális verzióját takarja a Steam: Rails to Riches, amelyben vonatokat, utakat és logisztikát is egyszerre kell menedzselnünk - a játékért most 799 forintot kell fizetni az 1990 forintos ár helyett.

Eight-Minute Empire: és ha már társasjátékok, itt az Eight-Minute Empire, amelyben 2-5 ember tud egymással játszani, a cél pedig mi más lenne, mint a legerősebb birodalom kiépítése - a játékért szintén 799 forintot kell most fizetnünk, az alapár 1990 forint lenne.
Advertisement
4 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 17 napja

Szuper felhozatal, köszönjük!

válasz erre

Chico

1 éve, 17 napja

Androidos volnal igen jó lett ma is!

válasz erre

Tommy

1 éve, 18 napja

Zane de pofás, köszi!

válasz erre

Mendez

1 éve, 18 napja

Köszi srácok!

válasz erre