Napiapp ajánló (2022. december 14.)

2022. december 14.
46.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dungeon999: 999 emeletes börtönből kell kijutnunk külöféle szinteken keresztül, ahogy Jack a harcos és a varázsló Fekete Haj útját rengeteg akadály állja - a játék most teljesen ingyenesen tölthető le a 319 forintos alapár helyett.

Dealer's Life Pawn Shop Tycoon: egy zálogház létrehozása és fenntartása nem gyerekjáték, rengeteg ügyfél ömlik ugyanis be folyamatosan - a feladatunk a vétel és az eladás - a játék most 649 forintba kerül az 1299 forintos ár helyett.

Hero Z: kőkemény darálást ígér a Hero Z, amiben zombihordák - emberek és állatok - ellen kell helyt állnunk a szokásos felszereléssel: golyószóró, kés kard, egyebek - a játék most teljesen ingyen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

App Store:

Road Fighter Mobi: nem hazudtolja meg a címét a játék, a Road Fighter Mobi ugyanis egy shoot em up lövöldözős móka autókkal, mintha a Galaxiant játszanánk kocsikkal- a játék most ingyen tölthető le, de az eredeti árról nincs információnk, az adatlapon 100 dollár van ami nyilván bullshit.

Tiny Tanks!: pici tank nagyot durrant, az árkád Tiny Tanks egy- és többjátékos harci mókát ígér mindenkinek aki letölti - ehhez most pénz sem kell, hiszen ingyen húzható be a 399 forintos ár helyett.

Doterminism: a művészet és a játék keveredése a minimalista Doterminism, amelyben számos puzzle és logikai feladat vár ránk - a játékot szintén ingyen lehet behúzni, hiszen eltörölték átmenetileg a 399 forintos árat.
4 hozzászólás

peter97

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Hero Z letöltve ez nagyon jó! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Zombis a legjobb! röhögő smiley Köszi srácok!

válasz erre