Napiapp ajánló (2022. december 16.)

2022. december 16.
45.1751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

oO: a hihetetlen módon túlbonyolított címmel megáldott oO minimalista logikai-ügyességi játékot a dodge-em-up / runner arcade tagekkel illette a fejlesztő - most pedig teljesen ingyen letölthető a 125 forintos alapár helyett.

Hyper Shoot - shooter: a retró hangulatú pixelart stílusú shooterek mezőnyét erősíti a Hyper Shoot, amely egy kiváló hangulatú lövöldözős játék - ami most 399 forint helyett teljesen ingyenes.

Bulbs - A game of lights: a klasszikus Simon játék mobilos változata a Bulbs, amely egy roppant addiktív memóriajáték, a felvillanó lámpák sorrendjét kell megjegyeznünk és megismételnünk - a játék most teljesen ingyen tölthető le a 269 forintos alapár helyett.

App Store:

Long Drive: The Road Trip Game: pattanj be egy Skoda 100-as kormánya mögé és irány a sivatag: az autós játékok egy jópofa verziója került most akcióba, a Long Drive teljesen ingyen tölthető le az 1290 forintos ár helyett.

OK Golf: az OK Golf címe nyilván elég árulkodó, nem ér senkit meglepetés, ha letölti a játékot, és egy golfozós stuff tárul a szeme elé - a játékért most csak 399 forintot kell fizetni a 799 forint helyett.

Undead Horde: haláli akciójáték az Undead Horde, amelyben halottakat kell feltámasztanunk, majd csatába küldenünk őket, hogy helyre tegyük szemtelen ellenfeleinket - a játékért átmenetileg csak 799 forintot kell fizetnünk a 2490 forintos alapár helyett.
6 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Skodás gamma nagyon kemény. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Köszi a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Na ez király lezárása a hétnek! mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Jó sok ingyenes cucc van.

válasz erre