Napiapp ajánló (2022. december 19.)

2022. december 19.
56.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

LASERBREAK 2 - Physics Puzzle: LEJÁRT! komoly kihívást jelentő logikai puzzle játék a LASERBREAK 2, amelyben lézerekkel kell terelnünk a különböző tárgyakat, így megfejtve az adott pályát - a játék most 199 forintba kerül egy rövid ideig a 359 forintos alapár helyett.

Lineverse: One-Line Coloring: a Lineverseben feladatunk bár egyszerűnek tűnik, de mégsem az, egy vonallal kell összekötnünk különböző figurákat megadott időre - a játék most 449 forintba kerül a 890 forintos ár helyett.

Neighbours from Hell 2 Premium: tegyük pokollá a szomszéd életét, ha már ő is azzá tette a miénket! a Neighbours from Hell folytatásában még több szivatás még viccesebben - a játék most 329 forintért tölthető le az 1299 forintos alapár helyett.

App Store:

Pentris: a Pentris egy újabb tetris a sok közül, némi nehezítéssel, és mivel a potyogó kockák megunhatatlanok, ezért örömhír hogy extrém rövid ideig, de ingyen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

ALUMNI - Escape Room Adventure: LEJÁRT! nyáron már volt villámakcióban a menekülőszobák élményét megidéző ALUMNI, most ismét le lehet tölten rövid ideig nagyon olcsón - ugyanis most csak 399 forintot kell fizetnünk 2490 forint helyett.

Loco Looper: LEJÁRT! nagyszerű élményt nyújt a Loco Looper, amelyben egy vonatot kell mindenféle nehézségen átsegíteni, mindezt logikai puzzler köntösbe bújtatva - a játékért átmenetileg csak 399 forintot kell fizetnünk a 1990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Bakker, erről jól lemaradtam. szomorú smiley De Neighbours from Hell 2 még behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Ohhhhhh Loco Looper kellett volna. szomorú smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Neighbours from Hell 2 már jön is! mosolygó smiley

válasz erre