Napiapp ajánló (2022. február 21.)

2022. február 21.
79.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Who are You, Mr. Cooper?: ha szeretnél egy jópofa kalandjátékra szert tenni, ráadásul aprópénzért, akkor ne habozz: csapj le mindenképp a Who are You, Mr. Cooper? című alkotásra, ami 489 forint helyett most csak 69 forintba kerül. Komolyan.

The Sun: Key of Heaven: aggodalomra semmi ok, hoztunk ám adrenalindús akciójátékot is, nevezetesen a The Sun: Key of Heavent, amely most 699 forint helyett 69 forintért megy. Megint csak: nem vicc.

Peppa Pig: Golden Boots: és végül, de nem utolsó sorban, egy egyszerűbb, ugyanakkor totálisan ingyenes programot hoztunk Androidos fronton, nevezetesen a Peppa Pig: Golden Boots-ot, ami egyébként 1090 forintot kóstálna.

App Store:

Galaxy Genome: egy igazi, vérbeli űrszimulátorral nyitjuk a sort, a Galaxy Genome-mal, ami most csak 699 forintot kóstál, viszont cserébe rengeteg játékélménnyel gazdagodhatnak a felhasználók.

Plant with Care: egy puzzle alkotással folytatjuk a sort az iOS-es közegben, méghozzá a növénygazdálkodós Plant with Care-rel. Most mindössze 349 forintot kell csak kiadnunk érte egy rövidke ideig!

Monster Stunts: ha szereted a brutál monstrumokat, ha előszeretettel vezetsz játékokban monster truckokat, akkor ne hagyd ki a Monster Stunts ajánlatát, lévén most totál bérmentve csaphatsz le rá az App Store-on keresztül.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 4 hónapja és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

2 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nem rossz így hét elejére. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ó hát a hetven forintos cuccokat már húzom is be mosolygó smiley

válasz erre