Napiapp ajánló (2022. február 23.)

2022. február 23.
94.9581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Legacy of Elaed: RPG: az Elaed Games saját szerepjátéka röffenti be a mai Napiappunkat, a Legacy of Elaed: RPG, amely alapvetően 590 forintot kóstálna, de most csak 389 forintot kell érte kiadnunk.

Hitman Sniper: a Square Enix által hegesztett Hitman Sniper a következő a sorban, ami alapjáraton sem kerül sokba, hiszen csak 369 forintot kóstál, de most totál ingyen és bérmentve húzhatjuk be.

Magazine Mogul: a Kairosoft szimulátorával zárjuk az Androidos sort, a Magazine Mogullal. Alapból 1499 forintba kerül, de most egy rövidke időintervallumon belül 799 forintért szerezhetjük be!

App Store:

SkeleSword: a SkeleSword már nem egyszer volt ingyenes az App Store-on keresztül, azonban ha eddig lemaradtál volna róla, akkor jó hírünk van, lévén totál ingyen és bérmentve tehetitek rá a mancsotokat megint csak.

Cube Card: szereted a dungeon crawler műfajban megfogant mobiljátékokat? Netán csokipénzért szeretnél vásárolni valamit? Akkor most figyelj, merthogy a Cube Card mindkét kritériumnak megfelel, és most csak 349 forintért megy.

Doterminism : és végül, de nem utolsó sorban itt van egy minimalista (NAGYON minimalista) puzzle őrület, a Doterminism, amelyet teljesen ingyenesen szerezhettek be az App Store-ból, ha iOS-es készüléken játszotok.
4 hozzászólás

Chico

2 éve, 3 hónapja és 7 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 3 hónapja és 7 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

2 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nagyszerű, köszi!

válasz erre

Mendez

2 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hitman Sniper már sokszor volt ingyenes, én be is húztam már évekkel ezelőtt és a mai napig előveszem pár hétre minden évben. mosolygó smiley

válasz erre