Napiapp ajánló (2022. február 25.)

2022. február 25.
93.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Battle Chasers: Nightwar: a HandyGames-féle Battle Chasers: Nightwar megint kapott egy nagyon erős, 90%-os leárazást, mivelhogy a 3299 forintos árcédula helyett most csak 329 forintot kell kiadni érted.

Defense Zone 3 Ultra HD: ha szeretnél egy ingyenes játékot az Androidos készülékedre, akkor egy cseppet se habozz, merthogy most 890 forint helyett totál ingyen és bérmentve húzhatjuk be.

Peace, Death!: az Azamatika árkádjátékával zárjuk a sort, amely most nem 590 forintos árcédulával rendelkezik, hanem mindössze 399 forintot kell csak kiadni érte egy rövidke ideig.

App Store:

RPG Liege Dragon: egy izgalmas kis JRPG-vel nyitjuk meg a mostani sort, nevezetesen a RPG Liege Dungeonnel, ami most 1490 forint ellenében húzható be az App Store-on keresztül.

Ponpu: a Purple Tree Studio által hegesztett Ponpu most gyakorlatilag aprópénzért zsebelhető be, lévén mindössze 349 forintért szerezhetitek be ezt a kis aranyos, fehér-barna színű alkotást.

Super Starship: és végül, de nem utolsó sorban, a felfedezésre nagyban építő Super Starship is kedvezményesen megy, mivelhogy most egy rövidke ideig teljesen ingyenesen megszerezhetitek az App Store-ból!
4 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 3 hónapja és 27 napja

Defense Zone 3 Ultra HD már be volt húzva sajna.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nightwar milyen durva akciót kapott! meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

2 éve, 3 hónapja és 27 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

2 éve, 3 hónapja és 27 napja

Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre