Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 04.)

2022. július 04.
53.0001
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Peppa Pig: Polly Parrot: éppen ma egy hete volt ingyenes a széria másik darabja, most egy másik készségfejlesztő, a Peppa Pig: Polly Parrot lett ingyenes az 1200 forintos alapár helyett, a gyererek imádni fogják.

Rush Rally 3: a mobilos autóversenyeket imádjuk, a rally meg különösen a szívünk csücske, így bátran ajánljuk a Rush Rally 3-at, ami bár nem ingyenes, de 1290 forintba kerül a 2150 forintos ár helyett.

Agent A: A puzzle in disguise: ki ne akarna legalább néha egy titkosügynök szerepébe bújni, legalábbis ha az ember vérbeli gamer - erre most lehetőségünk is van, hiszen az Agent A: A puzzle in disguise egy nyomozós puzzle móka, amely most mindössze 329 forintért tölthető le a közel 2 ezer forintos normál ár helyett.

App Store:

Art Of Gravity: az iOS felhozatalt egy minimalista, de színes, csodaszép játékkal kezdjük ma, az Art Of Gravity egy fizikán alapuló ügyességi puzzle játék, ami egy rövid ideig ingyen letölthető a 399 forintos ár helyett.

Boom Land: folytassuk is a sort egy újabb ügyességi játékkal, a Boom Land kicsit olyan mint az Angry Birds, csak épp nem madarakkal és malacokkal, hanem robbanó kis bombákkal - ja és ez is ingyenes a 399 forint helyett.

Mad Truck 2: a Mad Truck 2 volt már ingyenes a napiappban, de legutóbb közel két éve, így ismét bátran ajánljuk az autós játékok kedvelőinek az oldalnézetes rallyzást, amelyért most még fizetni sem kell, hiszen a 760 forintos alapár helyett ingyen húzhatjuk be.
5 hozzászólás

peter97

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Sajna a Boom Landről már lemaradtam.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszi srácok, nagy királyság így kezdeni a hetet!

válasz erre