Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 06.)

2022. július 06.
51.9601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Scalak: mai napiapp ajánlatunk első példánya egy nagyszerű relaxációs logikai puzzle játék, ami ebben a változékony időjárásban tökéletesen ellazít, ráadásul 391 forint helyett most teljesen ingyen.

Zenge: folytassuk is az ingyenes sort, hiszen a minimalista, de megragadó grafikával megáldott - és szintén a puzzle játékok sorát erősítő - Zenge árán is 391 forintot lehet megspórolni, ha valaki most letölti ingyen.

OXXO: és a sort zárjuk is szintén egy logikai puzzle játékkal, ami ugynúgy mint a két előző, most ingyen tölthető le a 800 forintos alapár helyett.

App Store:

Night of the Full Moon: mi mással is kezdhetnénk a napiapp iOS részlegét, mint egy ingyenessé tett játékkal - a roguelike elemekkel megtámogatott kártyajáték egy hagulatos tündérmesét tár elénk, mindezt most 391 forint helyett teljesen ingyenesen.

Scalak: FRISSÍTÉS: az akció véget ért - ha már androidon ingyenes a Scalak, akkor úgy teljes a történet, ha iOS-en is ingyenesen lehet behúzni a hangulatos puzzle játékot, így most 799 forint helyett egy fillért sem kell érte kicsengetni.

Up Slide Down: úgy tűnik, ez ma egy ilyen ingyenes puzzle játék nap, hiszen az Up Slide Down egy igen nagy kihívást kínáló logikai puzzle, ami 1200 forint helyett most ingyen lehet a Tiéd.
Advertisement
4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Az igen puzzle mánia!

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Köszönjük, srácok!

válasz erre