Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 08.)

2022. július 08.
48.5551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Mind Games Pro: végre itt a hétvége, és kikapcsolódásként kevés jobb program van ha mobiljátékokról van szó, mint egy kis agytornáztatás - a Mind Games Pro erre tökéletesen megfelel, főleg hogy most 1113 forint helyett ingyen zsákolhatjuk be!

Minesweeper Pro: ha van játék, amit nem lehet megunni, akkor az a pasziánsz és az aknakereső - most ez utóbbi egy modern köntösbe bújtatott klasszikusa, a Minesweeper Pro van terítéken, amit most ingyen lehet letölteni az 500 forintos ár helyett.

Dark Rage: az androidos felhozatalt egy igazán hangulatos 2D platformerrel zárjuk, a Dark Rage egy kőkemény retró, pixel art grafikás akciójáték, amiért most mindössze 239 forintot kell fizetni a 700 forintos normál árral ellentétben.

App Store:

Monsterz Minigames Deluxe: nagyszerű időtöltésnek ígérkezik a több minijátékot tartalmazó Monsterz Minigames Deluxe gyűjtemény, amely villámakcióban nagyon rövid ideig érhető el ingyen az 1200 forintos alapár helyett.

CyberAge: egy nyílt világú futurisztikus akciójátékkal lesz gazdagabb az aki a CyberAge világában kezd neki a nyomozásnak és a jövő bűneseteinek felderítésének - a játék korlátozott ideig 1800 forint helyett ingyen tölthető le.

Night Stars: mai utolsó játékunk egy tetris - match3 keverékként kínál nagyon addiktív játékmenetet, a Night Stars 1800 forint helyett ingyenesen letölthető játékként van most fent az AppStore-on.
6 hozzászólás

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Így kell lezárni a hetet, ezt már szeretem.

válasz erre

Chico

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Tényleg, végre hétvége..

válasz erre

Mendez

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi srácok, kiválóan indul a hétvége!

válasz erre