Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 11.)

2022. július 11.
48.2531
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Abi: A Robot's Tale: már megint itt egy hétfő, a lazulásnak vége, de enyhítjük is rögtön a traumát egy igazán pofás, kiváló játékkal, az Abi: A Robot's Tale pont az amit a címe sugall, egy kis robot kalandja, ami most 2 ezer forint helyett kapott ingyenes árcédulát.

Demetrios: a Demetrios egy nagyszerű humorral megáldott point & click kalandjáték, hangulatos grafikával megspékelve, a megnyírt árcédula pedig most 1400 forint helyett 499 forintot mutat.

Niffelheim: mai utolsó androidos játékunk nem olcsó még akcióban sem, de a Niffelheim egy látványos, szép grafikával megáldott platformer, amit most 2000 forint helyett 1299 forintért tehtesz a könyvtáradba.

App Store:

8bitWar: Origins: a 8bitWar sorozat epizódjai időről időre feltűnnek az ingyenes akciós listán, most épp a 8bitWar: Origins van terítéken, ami közel 800 forint helyett szerezhető meg most teljesen ingyen.

Realistic Chinese Checkers: a Chinese Checkers, magyar nevén Csillaghalma az 1800-as évek végén kitalált többszemélyes absztrakt stratégiai táblás játék, amelynek a digitális verziója most 2400 forint helyet ingyen húzható be iOS-re egy rövid ideig.

Tank Super Wars: utolsó ajánlatunk a mai napon egy a sok 90-es években népszerű tankos játék reinkarnációi közül, azonban ez a klasszikus NES verzió mobilos változata beépített pályaszerkesztővel, és 4 ezer forint helyett villámakcióban ingyen húzható be.
5 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

peter97

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi srácok! Esküszöm már várom a hétfőket.

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szuper hétkezdet, köszönjük!

válasz erre