Napiapp ajánló (2022. július 13.)

2022. július 13.
45.6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Exemplars of Elaed: RPG: régivágású játékkal kezdjük a mai napiappot, hiszen az Exemplars of Elaed egy offline RPG 2D retró grafikával, amely roppant pici kedvezményt kapott, most 279 forintot kóstál az 500 forintos alapár helyett.

Evertale: az Evertale egy nagyon jól sikerült és nagyon népszerű RPG, nagyszerű grafikával és hangulattal, 5 millió letöltés felett a Play-en, most pedig ingyen letölthető a 391 forintos alapár helyett.

Influence Puzzle: az Influence Puzzle egy egyfejlesztős játék lett, a készítő bevallása szerint a közösségi média negatív oldalát próbálja bemutatni ebben a minimalista rejtvényben, ami 40 szintet tartalmaz, most a közel 800 forintos ár helyett ingyen.

App Store:

Time To Go To Bed: egész érdekes játék a Time To Go To Bed, amiben a feladatunk a kölökkel összepakoltatni a játékait és elküldeni aludni - tényleg, a játék most 391 forint helyett ingyen letölthető.

Cover Shooter: Free Fire games: második iOS játékunk ma egy offline akciójáték, a feladtunk természetesen a darálás, aki ránézne, most 391 forint helyett ingyen töltheti le magának.

AAAAaAAAAaaaaAA! Angry Ninjas: igen-igen, angry mint a birds csak épp nindzsákkal, a játékmenet ugyanaz, a hangulat szintén, ami pedig a hab a tortán, hogy most 1600 forint helyett díjmentesen kapható le a digitális áruházból.
4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

Köszi srácok, nagykirályság a mai gyűjtemény megint! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

De király akciók vannak.

válasz erre