Napiapp ajánló (2022. július 15.)

2022. július 15.
43.7901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Shadow of Death: Dark Knight: kezdjük is mindjárt a mai napiappot egy kiváló akciójátékkal, a Shadow of Death: Dark Knight igazi kaszabolós platformer, a zsáner minden jó tulajdonságával, igazi menetelős kaszabolás - most 1600 forint helyett ingyenesen.

Empire Warriors: Tower Defense: következő ajánlatunk is nagyszerű a maga nemében, hiszen a tower defense játékok egy igazi gyöngyszeméről van szó, pofás grafikával és pörgős játékmenettel, ráadásul az Empire Warriors: Tower Defense most ingyenesen lehet a tiéd a 391 forintos ár helyett.

Epic Heroes War - Premium: a mai utolsó androidos ajánlatunk agy nagyszerű ARPG, amely ráadásul online side-scrollerek közé tartozik, ez a kiváló játékélmény most pedig nulla forintért lehet bárkié 391 forint helyett.

App Store:

Jumpy Kangaroo: évekkel ezelőtt volt utoljára a napiappban a Jumpy Kangaroo, amelyben semmi más feladtunk nincs mint egy kengurut terelgetni egyre nehezebb akadályokon keresztük, ráadásul most ezt 391 forint helyett ingyen tehetjük meg.

Modern Ludo: egy roppant elképesztő koncepció a Modern Ludo, amelyben a kínai sakk keveredik..... repülőkkel.... nevezzük ezt a kombinációt repülős sakknak, most pedig a 4000 ezer forintos alapár helyett díjmentesen.

Dungeon of the Endless: Apogee: a sort egy igazán pofás roguelike játékkal zárjuk, amelyben mindenféle labirintusokon keresztül kell átverekednünk magunkat szörnyek tömegén át - ez az élmény most 1290 forintot kóstál a 3500 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

peter97

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ez szép hétzárás volt! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nagyszeerű lezárása a hétnek, köszönjük!

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ez szép felhozatal így a hétvégére! mosolygó smiley Köszönjük!

válasz erre

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre