Napiapp ajánló (2022. július 18.)

2022. július 18.
40.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Heroes Legend - Epic Fantasy: LEJÁRT! itt a hétfő reggel és vele együtt a hét első napiappja is, amit mi mással is kezdhetnénk, mint egy ingyenes akcióban szereplő címmel, a Heroes Legend cím nyilvánvalóan sokat elárul, így meglepetés nélkül: hősgyűjtős RPG-hez van dolgunk, több mint 60 híróval a fedélzeten - most 339 forint helyett teljesen ingyen.

Live or Die: Survival Pro: nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy zombiapokalipszisben kinyírni a már kinyírtakat, a Live or Die: Survival Pro egy túlélőjáték, rengeteg élőhalottal, fegyverekkel és egy csomó kemény helyzettel - a játék most 371 forint helyett ingyenesen húzható be.

Shadow Knight: Ninja Fighting: és ha már ennyire belejöttünk, akkor zárjuk is egy rövid időre ingyenessé vált játékkal, a Shadow Knight: Ninja Fighting egy igazi régivágású verekedős platformer, amiben egy nindzsával kell végigverekedni magunkat a milliónyi dögön - az élmény most 371 forint helyett kereken nulla forintba kerül.

App Store:

8bitWar: Apokalyps: természetesen iOS-en sem hagyunk senkit cserben, aki ingyenes játékra vágyik, a széria egyik része épp egy hete volt ingyenes, most a 8bitWar: Apokalyps került sorra, ami 1200 forint helyett kapott ma ingyenes cédulát.

Incredible Box - ClassicPuzzle: ahogy a címéből nagy eséllyel már rájöttél, az Incredible Box - ClassicPuzzle egy ügyességi, térbeli puzzle játék, ráadásul a nehezebbek közül, így biztos kihívással nézel szembe ha letöltöd, ráadásul most a 2400 forintos alapár helyett ingyen teheted ezt meg.

Shattered Plane: mai utolsó akciós játékunk a körökre osztott stratégiai játékok sorát bővíti, a látványos fantasy környezetben játszódó játék igazi csemege a stílus rajongóinak, a jó hír pedig hogy 2000 forint helyett most mindössze 399 forintot kell érte kicsengetni.
6 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Királyság, megint egy **** hétfő ami jó. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Live or Die nagy királyság! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre