Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 20.)

2022. július 20.
37.5231
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Stickman Ghost Premium: mai első akciós ajánlatunk a Stickman Ghost érdekes kombinációja az RPG játékoknak a hack & slashnek és az akciójátékoknak - tipikus stickman játék, mind hangulatában, mind grafikájában - ráadásul most 379 forint helyett ingyen beszerezhető.

Coin Princess!: retro hangulat a maximumon, a Coin Princess nahgulatában, grafikájában, zenéjében is a régi idők játékait idézi meg, a feladatunk kimenekülni a gonosz kastélyából - 379 forint helyett most ezt is ingyenesen töltheted le.

Dungeon Corporation Platinum: az idle játékok rajongóinak kedvezünk mai utolsó androidos játékunkkal, a Dungeon Corporation Platinum egy harcos, gyűjtögetős, farmolós játék, ami ma szintén ingyen megy a 800 forintos ár helyett.

App Store:

Helix Jumper Crush twist Games: a Helix Jumper Crush tipikus pattogós labdás játék, ahol egy toronyba kell feljutnunk, ehhez pedig az ügyességünkre lesz nagy szükségünk - a közel 4 ezer forintos játék most ingyenesen tölthető le.

One Hit: a One Hit egy rém egyszerű megjelenésű ügyességi játék, ahol egy körben "állva" kell lenyilaznunk a körül futó célpontot, és ez nem is olyan egyszerű, mint ahogy hangzik - ingyenesen tölthető le egy rövid ideig a 800 forintos alapár helyett.

Star Vikings Forever: a Star Vikings Foreverben egy csapat űrben utazó vikinggel kell kalandoznunk, intergalaktikus utazásunk során pedig a gonosz csigákkal kell megküzdenünk - a játék most 799 forintba kerül a 2 ezer forintos ár helyett.
6 hozzászólás

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hála!!!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Star Vikings ennyiért marha jó amúgy, iszonyat addiktív game.

válasz erre

Chico

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyszerű nap, köszönjük!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nabakker pont az utolsó nincs ingyen pedig azt tölteném nagyon.

válasz erre