Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 22.)

2022. július 22.
35.4521
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Infinite Launch: LEJÁRT! végre itt a péntek, el is indítjuk a hétvégi napiapp kínálatot, első körben egy bolygógyarmatosító ügyességi játékkal, az Infinite Launch most nulla forintba kerül a 371 forintos ár helyett.

Demon Warrior Premium: akciójáték egy kis hack & slash beütéssel, klassz grafikával nyakonöntve, ez a Demon Warrior, ami már csak nagyon rövid ideig érhető el teljesen ingyen a 371 forintos alapár helyett.

Cartoon Craft: nagyjából egy hónapja volt akcióban az orkok és emberek összecsapásáról szóló RTS, most az Androidos tábor is lecsaphat a Cartoon Craft-ra teljesen ingyen a 800 forintos ár helyett.

App Store:

A Tale of Little Berry Forest: igazán bájos, kézzel rajzolt játékkal kezdjük a mai iOS kínálatot, az A Tale of Little Berry Forest egy hangulatos minijáték-gíűjtemény és egy kis élet szimulátor egyben, amiért most egy fillért sem kell fizetnünk, pedig az alapár 399 forint.

Jade Order: magányos hősként 50 különböző feladatot kell megoldanunk és átverekednünk magunkat a kalandokon a Jade Order-ben, amiért most még fizetnünk sem kell, hiába az 1600 forintos alapár, ingyen tölthető a játék.

1943 Deadly Desert Premium: a második világháború csataterére kerülünk a 1943 Deadly Desert Premium játékban, ahol egy körökre osztott stratégiai játékban kell megkűzdenünk az ellenséggel, a játék pedig most mimndössze 199 forintba kerül az 1200 forintos ár helyett.
5 hozzászólás

fonemaker

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hála!

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Óóóóó lemaradtam az Infinite Launchról, peig az jó lett volna.

válasz erre

Vidoros

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Van egy két jó akció.

válasz erre