Napiapp ajánló (2022. július 25.)

2022. július 25.
19.5251
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Neo Monsters: hétkezdő napiappunk első darabja egy igazán addiktív stratégiai RPG, amelyben 4v4 csatákat játszhat egymással, két, akár 16 szörnyből álló csapat, a különleges PvP Neo Monsters ráadásul most ingyen letölthető 371 forint helyett.

Rogue Hearts: a dinamikusan generált pályákból álló Rogue Hearts folyamatosan megújuló játékélményt kínál, amelyben a feladatunk megbírkózni a kazamatákban felbukkanó szórnyekkel - a játékért most még fizetnünk sem kell, hiszen egy ideig ingyenes a 371 forintos ár helyett.

Cyber Fighters: Offline Game: az androidos kínálatot egy igazán kiváló cíberpunk fantasy régivágású akciójátékkal zárjuk, a hack & slash és a platformer keverék Cyber Fighters ráadásul most ingyen húzható be 371 forint helyett.

App Store:

Neo Monsters: ahogy androidon, úgy iOS-en is ingyenessé vált egy rövid időre az alapáron 399 forintba kerülő Neo Monsters, így a csajos RPG-t ezen a platformon sem kell mellőzni az ingyenjátékokra vadászóknak.

Sheltered: a Team17 műhelyéből érkezett a következő akciós játékunk, a Sheltered-ben egy poszt apokaliptikus világban kell küzdenünk az elemekkel - most mindössze 399 forintért az alap 1600 forintos ár helyett.

Juicy Realm: elképesztően bájos grafikával megáldott roguelike elemekkel emgpakolt ARPG a Juicy Realm, melyben véletlenszerűen generált pályákon kell megküzdenünk a szörnyekkel - a játék most 799 forintért tölthető le az 1200 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mordorer

2 hete és 3 napja

Kiváló hétfő ez is!

válasz erre

Chico

2 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 3 napja

Kszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 4 napja

Na ez most elég kemény felhozatal! Köszi szépen!

válasz erre

zsenikém

2 hete és 4 napja

Végre időben jöttem és nem maradtam le semmiről!

válasz erre