Advertisement

Napiapp ajánló (2022. július 27.)

2022. július 27.
38.2421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Klocki: elérkeztünk a munkahét kellős közepére, itt az ideje egy kis lazításnak - ehhez nagyszerű segítség lesz a Klocki, amely minimalista ügyességi játék, ráadásul most nulla forintba kerül a 798 forintos alapár helyett.

Peppa Pig: Sports Day: az egészen fiatal korosztálynak kedvezünk következő játékunkkal, a Peppa Pig: Sports Day pontosan az amit a címe sugall, a rajzfilmhőssel sportolni indulunk - most pedig ingyen tehetjük ezt meg a közel 1600 forintos ár helyett.

Worms 3: a Worms széria harmadik etapja felhőtlen kikapcsolódást kínál, a kukacok rommá lövöldözése mindig hatalmas élmény és stresszlevezető - a játék most 469 forintba kerül 2000 forint helyett.

App Store:

Johnny Bonasera 1: LEJÁRT! Johnny Bonasera kalandjai már a negyedik epizódnál tartanak, de hol is lehetne kezdeni, mint az első epizódnál - a képregényszerű grafikával megáldott játék most ingyenesen tölthető le a 799 forintos normál ár helyett.

Johnny Bonasera 2: és ha már belejöttünk a kalandozásba, mentsük is meg Johnny anyukáját, akik az idegenek raboltak el - az újabb epizód 399 forintba fáj, ami pont a fele az eredeti 800 forintnak.

Tides of Time: The Board Game: A Tides of Time ötvözi a mikrojátékok egyszerűségét a pakligyűjtéses játékok izgalmával, mindezt megsépkeli egy kis stratégiával - a különleges élményért most 799 forintot kérnek el az 1600 forint helyett.
4 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Köszönjük a gyűjtést ismét!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kösziköszi!!!

válasz erre

Chico

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Szuper gyűjtemény, köszönjük!

válasz erre