Advertisement

Napiapp ajánló (2022. június 17.)

2022. június 17.
74.0481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

PUSH: nyissuk is a napot egy kis ingyenessé tett agytekervény erősítő puzzle játékkal, amiben nincsenek pontszámok, csillagok, oktatóvideók - a mai napon 379 forint helyett ingyenes a PUSH.

Defense Zone 3 Ultra HD: Androidon a teljes Defense Ultra széria ingyenessé vált egy rövid ideig, mi most a Defense Zone 3 Ultra HD-t emeljük ki a sorozatból, az akció keretében ingyen lehet hozzájutni a közel ezer forintos játékhoz. Érdemes a többi epizódra is rákeresni!

Puzzle for kids - Animal games: kedvezzünk a gyerekeknek is, a Puzzle for kids sorozat részeként megjelenő Animal games címéhez hűen egy állatos puzzle csomag, és most egy ezres helyett teljesen ingyen húzható be.

App Store:

Evoland 2: elképesztően bájos játék az Evoland 2 RPG, amiben varázslatos tájakon kalandozhatunk a retró hangulatú és megjelenésű játékban, most 2 ezer forint helyett mindössze 399 forintért.

Rush Rally Origins: az izometrikus autóversenyek felhozatalában előkelő helyen szerepel mind minőségben, mind hangulatában a Rush Rally Origins, amely 2 ezer forint helyett most 1290 forintos összegen szerezhető meg.

Aces of the Luftwaffe Squadron: egy igazán kiváló topdown shooterral zárjuk a mai napiappot, az Aces of the Luftwaffe Squadron játékért mindössze 199 forintot kell kipengetnünk a közel 2 és félezer forintos normál ár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

8 hónapja, 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

8 hónapja, 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 5 napja

Köszi srácok, igazán jól indul a hétvége!

válasz erre