Advertisement

Napiapp ajánló (2022. június 22.)

2022. június 22.
66.7201
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Empire Defender: Tower Defense: jó szokásunkhoz híven ingyenes játékkal kezdjük a mai napiappot - az Empire Defender: Tower Defense címének megfelelően egy tower defense játék, ráadásul a jobbik fajtából, és most 391 forint helyett teljesen ingyen tölthető.

Monkey GO Happy: igen sok jó értékelést kapott a következő játék, a Monkey GO Happy öt féle Monkey GO játékot tartalmaz egyben és most szintén 391 forint helyett ingyen tölthető le!

Legacy of Elaed: RPG: utolsó androidos akciós játékunk a mai napra a Legacy of Elaed, amely egy klasszikus RPG játékot takar, annak minden nagyszerű elemével, retró edvelők imádni fogják - most egy 33%-os akcióval mindössze 379 forintba kerül.

App Store:

Monster Zombie Hunter 3D Games: igazi zombihentelős mókával nyitjuk az iOS felhozatalt, a Monster Zombie Hunter semmivel sem több mint amit a címe sugall, agyatlan darára számíthat, aki most ingyen letölti a közel 400 forintos alapár helyett.

Future Ludo: folytatjuk is a sort egy újabb, átmenetileg ingyenes játékkal, a Future Ludo a flying chess stílis képviselője, az alapára 2000 forint felett van, most viszont mindössze egy klikkel megszerezhető .

Lovecraft's Untold Stories: mai utolsó iOS-es játékunk egy igazi gyöngyszem, a Lovecraft's Untold Stories ugyanis egy kiváló hangulatú és nagyszerű pixelart grafikával megáldott RPG, a véletlenszerűen generált pályák pedig H.P. Lovecraft történetei alapján vannak összeállítva - az eredeti 4000 forintos ár helyett most mindössze 799 forintot kell érte kicsengetni.
6 hozzászólás

SamsungFan

8 hónapja,

Nagyszerű gyűjtemény lett ismét!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja,

Kiváló, köszönjük!

válasz erre

peter97

8 hónapja,

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

8 hónapja,

Köszi srácok!

válasz erre

zsenikém

8 hónapja,

De jó hogy mostanában iOS-re is jut megint free!

válasz erre

fonemaker

8 hónapja,

Megint el lettünk ma kényeztetve, köszönjük!

válasz erre