Napiapp ajánló (2022. június 24.)

2022. június 24.
64.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

ShapeOminoes: gőzerővel robogunk a hétvége felé, hozzuk is az első ingyenes Android játékot, ami nem egy látványos, azonban annál szórakoztatóbb logikai játék, a ShapeOminoes ugyanis az agytekervényeinket mozgatja meg, most 590 forint helyett teljesen ingyen tölthető le.

Backrooms: második ingyenes játékunk a mai napra a Backrooms, amiben egy földalatti labirintusban kell megtalálnunk a kijáratot, ez pedig sokkal nehezebb lesz, mint elsőre tűnik - a 231 forintos alapár lett eltörölve.

Lovecraft's Untold Stories: a minap iOS-re volt éppen akciós a Lovecraft's Untold Stories, most pedig az Androidos tábor is kap egy komolyabb leárazást, ugyanis a 4000 forintos alapár helyett most 1499 forintot kell érte fizetni.

App Store:

Super Lines: ez a hétvége az iOS-es tábor részére is ingyenes ajánlattal kezdődik, a Super Lines egy klasszikus árkád játék, a régi nagy kedvenc, a Snake nyomdokain, kicsit modernizált formában - 2000 forint helyett most ingyen.

Iron Marines: RTS offline game: igazán jó minőségű RTS játék a következő ajánlatunk, az Iron Marines a Kingdom Rush készítőinek műhelyéből került ki, most pedig 1200 forint helyett 399 forintért szerezhető be.

Star Traders: Frontiers: utolsó játékunk mára a nyitott világú sci-fi RPG, amelyben csapatot kell létrehoznunk, majd űrhajünkkal bejárni a galaxis minden zegét-zugát - a Star Traders: Frontiers 2600 forintos ár helyett most 1290 forintba kerül.
5 hozzászólás

peter97

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nagy királyság, hála!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Meg is van a hétvégi program, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Köszi srácok!

válasz erre