Napiapp ajánló (2022. május 16.)

2022. május 16.
80.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Forager: jöhet élből is a Forager című kalandjáték, mely egy pazar leárazás mellett zsákolható be, lévén most mindössze 1190 forintba kerül az egyébkénti 2990 forint helyett.

Sphaze: a Subpixels munkája folytatja a sort, a Sphaze, mely alapvetően 199 forintot kóstálna, ugyanakkor most egy rövid időintervallumban ingyen és bérmentve bezsákolhatjuk.

Forest Golf Planner: és végül, de nem utolsó sorban, tervezz saját golfpályát a Forest Golf Plannerben, mely 2099 forint helyett most csak 1299 forintba kerül!

App Store:

Kanso: irány a nyugalom szigete - a Kanso tökéletes relaxációs programként szolgál minden iOS-es játékos számára, főleg hogy most mindössze 399 forintért vásárolhatjuk meg!

RPG Asdivine Saga: ha esetleg a címből nem esett volna le, egy szerepjátékkal folytatjuk a sort, nevezetesen az RPG Asdivine Sagával, ami most 1290 forint ellenében kebelezhető be.

Superflow!: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Superflow!, mely most teljesen ingyenesen bezsebelhető az App Store-nak köszönhetően egy rövid ideig!
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 9 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 9 napja

Nem rossz nap, de volt már combosabb.

válasz erre

peter97

2 éve, 9 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 10 napja

Köszi a hétindítást srácok! mosolygó smiley

válasz erre