Napiapp ajánló (2022. május 18.)

2022. május 18.
77.1921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Codex of Victory: induljon is a sor egy különleges kis sci-fi alkotással, nevezetesen a Codex of Victoryval, amely most egy rövid ideig 1899 forint helyett 799 forintba kerül.

Hexologic: folytassuk is a sort egy nem mindennapi puzzle játékkal, a Hexologiccal. A MythicOwl munkája most 599 forint helyett 419 forintért húzható be!

Data Defense: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Data Defense című stratégiai őrület. A 2Blocks munkája 369 forintba kerülne alapvetően, de most csak 129 forintért megy!

App Store:

RPG Ruinverse: az App Store-os szegmens egy szerepjátékkal nyitja az iOS-es kínálatot, nevezetesen az RPG Ruinverse-zel, mely most 1690 forintért zsebelhető be egy ideig.

Squire for Hire: következzen a Letiman Games által fejlesztett Squire for Hire, mely egy izgalmas kis kártyajáték hírében áll, és ami a legjobb az egészben, hogy most csak 399 forintba kerül!

Dungeon Village 2: és végül, de nem utolsó sorban, a Dungeon Village 2 is itt van, ami most 1290 forint ellenébe szerezhető meg, és egy remek szerepjátékot ad cserébe.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 7 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Direktor

2 éve, 7 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 8 napja

Data defense volt már ingyenes is, én azt nem húznám be most senki helyében. kacsintó smiley

válasz erre

fonemaker

2 éve, 8 napja

Kár hogy ma nincs ingyen semmi. szomorú smiley

válasz erre