Napiapp ajánló (2022. május 27.)

2022. május 27.
79.3311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Almost Gone: kezdjükis a sort a The Almost Gone-nal, avagy a Playdigious munkájával, mely potom 239 forint ellenében zsebelhető be egy rövidke ideig.

Scalak: szereted a vad puzzle játékokat? Szeretnél valami újat látni? Akkor a Scalak a te címed, főleg hogy most totál ingyenesen megy!

Potion Explosion: kotyvassz lombikokban mindenféle löttyöt és legyél a helyi alkimista - ez a Potion Explosion, mely most csak 699 forintért megy!

App Store:

Dungeon of the Endless: Apogee: a Dungeon of the Endless: Apogee-t talán senkinek nem kell mostanra bemutatni, de ha esetleg még nincs meg, akkor ez egy tökéletes alkalom, hiszen 1690 forintra van leárazva!

The Last Roman Village: a második a sorban a The Last Roman Village, amelyben építenünk, fejlesztenünk és védekeznünk kell. És a legjobb, hogy most csak 399 forintért megy!

Dungeon of the Puzzles: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Dungeon and Puzzles, mely több ízben is volt már a Napiappban. Most cask 799 forintért megy!
4 hozzászólás

Chico

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Jól indul a hétvége, köszönjük. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Scalak tök jó ingyen! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Köszi!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre