Napiapp ajánló (2022. március 11.)

2022. március 11.
88.7571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dungeon of the Endless: Apogee: egy szerepjátékos alkotással kezdünk, a Dungeon of the Endless: Apogee-veé, mely most csak 1145 forintba kerül a szokásos 2290 forint helyett.

Rebel Cops: lehet, hogy első blikkre soknak tűnik, de remek kedvezménnyel húzható most be a Rebel Cops - 1500 forintba kerül 2599 forint helyett!

Jeff the Killer REborn: és végül Androidos fronton egy kisebb, horror műfajú mobiljátékot hoztunk, a Jeff the Killer REbornt, mely ingyen behúzható, a szokásos 129 forintos ára helyett.

App Store:

Up Left Out: totál ingyen és bérmentve csaphattok le egy minimalista puzzle-re, nevezetesen az Up Left Outra, mely megannyi izgalmas aspektussal kecsegtet a játékosok számára.

Kensho: folytassuk a sort egy elképesztően megnyerő grafikával rendelkező puzzle alkotással, a Kenshóval, ami most potom 99 (!) forintért zsákolható be az App Store kínálatából egy rövid ideig.

Journey: és végül, de nem utolsó sorban, kedvezményes minden idők egyik legjobb indie játéka, a Journey, amiért most csak 699 forintot kell kifizetnünk. Ennyiért konkrétan ajándék ez a mestermű!
4 hozzászólás

peter97

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Jeff the killer REborn már jön is! mosolygó smiley

válasz erre