Napiapp ajánló (2022. március 23.)

2022. március 23.
91.6281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Samorost 3: az Amanita Design pofás kis kalandjátékával nyitjuk a sort, a Samorost 3-mal, mely a szokásos 1699 forint helyett most csak 999 forintba kerül a Google Play-ben.

Mind Games Pro: a Mindware Consulting puzzle alkotásával nyitjuk a sort, nevezetesen a Mind Games Próval, ami alapjáraton 990 forintért menne, de most ingyen és bérmentve húzhatjátok be.

Glidey: és így az Androidos terület végére egy minimalista puzzle alkotást hoztunk, a Glidey-t, ami egyébiránt 699 forintba kerülne, ellenben most totál bérmentve tehetitek rá a mancsotokat.

App Store:

Coffee Inc 2: az App Store-os részlegen élből itt van nekünk egy tycoon cím, a Coffee Inc 2, melyet most két csokoládé áráért már be is zsebelhettek, elnézve a tényt, hogy mindössze 699 forint ellenében megy.

Banner Saga 2: folytassuk is a sort a Stoic által tető alá hozott, talán mindenki által ismert Banner Saga 2-vel, ami kihagyhatatlan ajánlattal fut. Most mindössze 699 forintot kell érte kiadnunk!

Spinny Monster: és végül, de nem utolsó sorban, itt van az éhes szörnyecskékkel operáló Spinny Monster, amely ingyenesen megszerezhető most egy rövidke ideig az App Store jóvoltából!
4 hozzászólás

Chico

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

Gólem

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Köszönjük!

válasz erre

Mendez

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Mind Games Pro és Glidey is volt már ingyen. szomorú smiley

válasz erre