Napiapp ajánló (2022. március 30.)

2022. március 30.
89.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate II: Enhanced Edition: bár sokszor szerepel a Napiappokban a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, amikor egy ilyen pazar alkotás leárazását csak nem hagynánk figyelmen kívül. Most 3790 forint helyett 790 forintért megy!

Peppa Pig: Sports Day: Peppa Malac ismét visszatér, ezúttal egy kis sportolási élménnyel. Az Entertainment One munkája alapvetően 1090 forintba kerülne, de most totálisan ingyen zsebelhetitek be!

Titan Quest: Legendary Edition: és végül, de nem utolsó sorban, egyenesen a HandyGames jóvoltából itt van a Titan Quest: Legendary Edition, ami most 6599 forint helyett mindössze 4599 forintba kerül!

App Store:

Jumpy Wheels: egy ingyenes alkotás nyitja meg a sort az App Store esetében, nevezetesen a Jumpy Wheels, ami most totálisan ingyen és bérmentve bezsákolható.

Jumanji: The Curse Returns: ki ne ismerné a Jumanjit, akár a filmek, akár a társasjátékok alapján? Nos, most mindössze 349 forintért rátehetitek a mancsotokat!

Dungeon Legends 2: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Dungeon Legends 2, ami szerepjáték mivoltával igyekszik meghódítani a közönséget, méghozzá most 699 forintos árcédulával.
5 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Köszi srácok.

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Peppa malac már többször van ingyen mint amikor fizetős! röhögő smiley

válasz erre