Napiapp ajánló (2022. november 11.)

2022. november 11.
50.4371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Merge City Premium -Home decor: a Merge City Premium -Home decorban a célunk hogy minél szebb városokat építsünk és azt minél jobban dekoráljuk - milyen meglepő - , természetesen nem csak külsőleg kell a házakat szépítenünk hanem belsőleg is - a játék most ingyen tölthető le az 1899 forintos ár helyett.

Stone Of Souls: labirintusok, szörnyek, sötét és egy tárgy amit meg kell szereznünk, ennek az akcióhorrornak az első és a második epizódja is ingyenes most a 129 forintos ár helyett.

Magnet Balls: Physics Puzzle: nagyszerű ügyességi játék a Magnet Balls, amely egy kicsit a tetris és egy kicsit a faltörö játékok keveréke - a játékot most ingyen lehet letölteni a 399 forintos ár helyett.

App Store:

Dream A Little Dream: retró hangulatú ügyességi játékkal kezdjók a mai iOS felhozatalt, a 16bites pixelart játékok világát idéző Dream A Little Dream története szerint Royal Floof túl sok epertejet kortyolt, és mély álomba merült, ahonnan valahogy fel kell kelnie - a jópofa játék most ingyen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

Rogue Hearts: a jelenleg androidon is akciós Rogue Hearts olyan rogue like SRPG, amelyben a labirintusos játékok keverednek a Diablo világát idéző hangulattal - a játék most teljesen ingyen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

Galaxy Trucker: építs űrhajókat, kerüld el a meteorokat és harcolj meg a rosszfiúkkal, a játék a díjnyertes Vlaada Chvátil társasjáték alapján készült - és most mondössze 799 forintot kérnek érte az 1990 forintos ár helyett.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Na valahogy így kell lezárni egy hetet. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja

Ismét király gyűjtemény, köszönjük!

válasz erre