Napiapp ajánló (2022. november 14.)

2022. november 14.
46.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Special Elite force Mission: FPS játékkal kezdjük a hetet, hiszen kevés jobb feszkólevezetés van, mint egy kis lövöldözős darálás - a játék alapesetben 3200 forint (igaz, nagyon nem ér annyit), de most teljesen ingyen tölthető le egy rövid ideig.

Las Aventuras del Gato Becker: a történet szerint Becker a macska útnak indul, hogy a kölykeit megmentse, ebben a 2D platformerben számtalan akadályon kell átküzdeni magunkat a cél eléréséig - a játék most ingyen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

Penarium: roppant hangulatos retró pixelart platformerrel zárjuk a mai androidos kínálatot - a szadista cirkuszos Penarium most mindössze 289 forintba kerül a 699 forintos alapár helyett.

App Store:

DEEMO -Reborn-: alap verzióban is kiváló ritmusjáték a DEEMO, de a DEEMO -Reborn- mindenben rátesz még egy lapáttal, a 3D puzzle - és persze ritmus - játék most teljesen ingyen tölthető le egy rövid ideig a 799 forintos alapár helyett.

S&T: Sandbox World War II TBS: igazi tripla A minőségű játék a S&T: Sandbox World War II TBS, ami egy körökre osztott stratégiai játékot jelent a második világháborús környezetben - és bár a játék még így sem olcsó, az 1990 forintos akciós ár jóval kedvezőbb a 3990 forintos alapárnál.

Tempest: Pirate RPG Premium: nagyszerű kalózos móka a Tempest: Pirate RPG Premium, amelyben hajót építünk, utazunk, kalózkodunk, csatázunk és üzletelünk majd egy nagyszerűen megkreált környezetben - a játék most mindössze 1690 forintba kerül a 3490 forintos ár helyett.
6 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Köszi srácok!!!!

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Penarium egész pofás.

válasz erre

Mendez

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Nem rossz kis hétfő ez. mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Köszi srácok!

válasz erre