Napiapp ajánló (2022. november 16.)

2022. november 16.
24.8411
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Samorost 3: az Amanita Design elképesztően szép, minőségi játéka nem először akciós, azonban most a legalacsonyabb az ára, érdemes rá lecsapni - a Samorost 3 most mindössze 890 forintba kerül 1699 forint helyett.

Rusted Warfare - RTS Strategy: ha egy Command and Conquer stílusú RTS-t nyúznál, ami ráadásul offline, mindenféle fizetési trükkök nélkül, akkor a Rusted Warfare neked készült - a retró játék most csak 329 forintba kerül a 790 forintos alapár helyett.

Defenchick: tower defense: minőségi, szuper grafikával és nagyszerű hangulattal megáldott tower defense játék a Defenchick - aminek az alapára 699 forint, azonban most csak 299 forintot kell érte fizetni.

App Store:

Rent Business Tycoon Game: a régimódi tycoon játékok emlékét idézi fel a Rent Business Tycoon Game, amelyen a célünk egy üzleti birodalom felépítése és menedzselése - a játékba most alaptőke nélkül lehet beszállni, hiszen az 1990 forintos alapár helyett most ingyen tölthetjük le.

Samorost 3: szerencsére az iOS felhasználókról sem feledkezett meg az Amanita Design csapata, hiszen a meseszép Samorost 3 ezen a platformon is akciós, ráadásul jobb áron tölthető, mint az android verzió - hiszen mindössze 799 forintba kerül a játék a 2490 forintos alapár helyett.

CHUCHEL: nagyon rákapcsolt az akciózásra az Amanita Design, hiszen több játékuk is igen jó áron érhető most el, többek között a CHUCHEL is, amely egyedi grafikával megalkotott, humoros kalandjáték - az ára pedig 799 forintra van levágva az 1990 forintos alapárról.
4 hozzászólás

Chico

3 hete és 1 napja

Volt már combosabb nap is, de azért ****a minségi játékokat kaptunk ma egész jó áron!

válasz erre

Mordorer

3 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

3 hete és 1 napja

Nabakker ma nem jutott ingyenes.

válasz erre

fonemaker

3 hete és 2 napja

Köszi szépen a gyűjtést!

válasz erre