Napiapp ajánló (2022. november 18.)

2022. november 18.
52.5631
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Sonya The Great Adventure Full: óriási kedvezményt kapott Sonya The Great Adventure Full, amely egy szép kalandjátékot takar, a fény és a sötétség örök harcában - a játék most mindössze 449 forintba kerül a 999 forintos alapár helyett.

Angelo and Deemon (Full): a point and click kalandjátékok sorát bővíti a LucasArts játékok nyomdokain járó, nagyszerű hangulatot árasztó Angelo and Deemon, amelyben feladatunk egyenesen a Pokolba jutni - a játék rövid ideig 439 forintba kerül a 999 forintos normál ár helyett.

The Escapists: Prison Escape: a Team 17 boszorkánykonyhájából került ki a The Escapists: Prison Escape első és második epizódja is, a pixelart játékban sikeresen meg kell szöknünk a börtönből - a játék most 590 forintba kerül az 1799 forintos alapár helyett.

App Store:

Haptic Hustle: a Haptic Hustle egy roppant egyszerű labdapattogtatós játék, amit a telefon rázogatásával, döntögetésével kell irányítani - a nem túl bonyolult játék most teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos ár helyett.

Crystal Cove: a logikai játékok kedvelői bizonyára örömmel fogadják a Crystal Cove játékot, amelyben háromszögek kapják a feladatot, a cél pedig kirakni a megadott formációkat - játékot rövid ideig ingyen lehet letölteni a 399 forintos ár helyett.

DISTRAINT 2: az elsősorban iPadre tervezett DISTRAINT 2 leírása szerint egy 2D pszichológiai horror kaland játék, amit azért nem kell véresen komolyan venni, azonban tény hogy egy roppant hangulatos platformerrel van dolgunk - ami ráadásul most mindössze 399 forint a 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mordorer

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Köszönjük a mai adagot is!

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szuper gyűjtemény lett ismét!

válasz erre

Chico

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszöjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre