Napiapp ajánló (2022. november 2.)

2022. november 02.
37.3251
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

G'Luck! - Jeu de plateforme 2D: nagyon poén látványvilágra építkezik a G'Luck! - Jeu de plateforme 2D, ami pontosan az amit a címe sugall: 2D-s platformer, rém egyszerű kezeléssel, balra jobbra és ugrás - a játk most teljesen ingyen tölthető le a 289 forintos ár helyett.

Dungeon Corp. VIP (Idle RPG): aki szereti az auto farmolós idle játékokat (van ilyen? :O), biztosan nagy örömmel fogadja, hogy a szörnybunyós Dungeon Corp. most akciósan húzható be, ugyanis ingyen tölthető rövid ideig 289 forint helyett.

City Destructor HD: ha unod már a városépítgetős játékokat, akkor van egy nagyszerű hírünk: a City Destructor HD-ben ugyanis pont ennek ellentéte a feladatunk, rombolni kell, mindent és porig - a 999 frointos játékért rövid ideig semmit nem kell fizetni.

App Store:

Tracks 'n' Trains: Zoo Train: bár elsőre úgy tűnhet, a Tracks 'n' Trains: Zoo Train egy gyerekeknek való játék, ez csak részben van így, felnőttként még nagyszerűbb élmény a vasútépítgetés, főleg ingyen hiszen a játék most díjmentesen húzható be a 399 forintos alapár helyett.

The Eyes of Ara: 3D-s környezetbe ültetett, puzzle elemekkel bőségesen mmegtűzdelt kaland a The Eyes of Ara, amiben egy magányos szigeten álló, elhagyott kastélyban kell különböző feladatokat megoldanunk - a játék most 799 forintba kerül az 1990 forintos alapár helyett.

Super Starship 3: a csak részben játékként aposztrofálható szimulációs appban, a Super Starship 3-ban a galaxis felfedezése a feladatunk, a több mint 700 szektorban közel 6 millió bolygót látogathatunk meg - ráadásul most teljesen ingyenesen az 1299 forintos ár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

City Destructor HD már megvolt, de a többit is behúztam!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyszerű, köszi szépen!

válasz erre