Napiapp ajánló (2022. november 21.)

2022. november 21.
49.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Machinarium: egy éve volt utoljára akcióban a Machinarium, és azóta az ára is másfélszresére nőtt, így most nagyon érdemes lecsapni az elképesztően egyedi logikai kalandjátékra - a játék most mindössze 890 forintba kerül az 1699 forint helyett.

Clouds & Sheep Premium: a feladatunk rém egyszerűnek tűnhet, hiszen a Clouds & Sheep-ben nincs más dolgunk, mint birkákra vigyázni, ám ez senkit ne tévesszen meg, ezek a juhok uigyanis nagyon rosszalkodó és makacs jószágok - a játékért most 259 forintot kell fizetnünk a 690 forintos alapár helyett.

Peace, Death! 2: az ügyfelek a földlakók, a bizniszünk pedig az hogy hova irányítjuk őket: a mennybe vagy a purgatóriumba - a Peace, Death! egy halálosan poénos játék, amely most ráadásul csak 499 forintba kerül 899 forint helyett.

App Store:

reky: egyszerű de nagyszerű logikai játék a reky, amely egy térbeli feladatok megoldására koncentráló alkotás - a játékért most 799 forintot kell fizetni az 1690 forintos ár helyett.

AntVentor: Puzzle Adventure: érdekes kis fejtörőkkel megtűzdelt piont & click kalandjáték az AntVentor: Puzzle Adventure, amelyben feladatunk egy kis hangya életének irányítása a mini világban - a játékért mindössze 399 forintot kell fizetnünk, szemben a 799 forintos alapárral.

Monster Hunter Stories: igazi nagyágyút hagytunk a végére, a Monster Hunter Stories a Capcom AAA kategóriás RPG kalandjátéka, ami még így sem olcsó, azonban az akciós 1990 forint még mindig bőven kevesebb mint az alapár 7990 forint.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Köszi a gyűjtést srácok, Antventor jópofa, behúzva!

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nem bírtam ki, Monster Hunter Stories behúzva. Nem emlékszem hogy valaha is adtam volna ki ennyit mobiljátékért. röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Húzós lesz a mai nap, de ami azt illeti, Machinarium és Monster Hunter is kötelező..

válasz erre