Napiapp ajánló (2022. november 23.)

2022. november 23.
48.2651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kingdom War Premium TD Offline: a tower defense, az RPG és a stratégia egy fura egyvelege a Kingdom War, melyben egy fantasy világba csöppenünk, egész pontosan a Fortias szigetre, ahol meg kell védeni az életünket a ránk törő ellenségtől - a játékért most egyáltalán nem kell fizetnünk, bár alapáron sem drága a 299 forintos árával.

Treasure Temples: bár akciósan sem túl olcsó, viszont roppant bájos kalandjáték - puzzle keverék a Treasure Temples, amelyben az Antarktisz hófödte világában kell ezernyi csapdán keresztül egy kincseskamrát felfedeznünk - a játékért most 1099 forintot kell fizetni az 1890 forintos ár helyett.

World Conqueror 1945: második világháborús stratégiai játékba csöppen, aki letölti a World Conqueror 1945-öt, amelyben nem csak csatáznunk lés hódítanunk kell, de gazdaságilag fejlődni is - a játék teljesen ingyenes a 391 forint helyett.

App Store:

Last Fighter Samurai Girl Game: nyáron volt már akcióban a Last Fighter Samurai Girl Game, de akkor többen jeleztétek, hogy lemaradtatok az igazán jó minőségű verekedős játékról - ezt most pótolni lehet, hiszen a játék ismét ingyenes egy rövid ideig a 3990 forintos alapár helyett.

Sentinels of the Multiverse: a kártyajátékok kedvelőinek kedvezünk ezzel a játékkal, hiszen a Sentinels of the Multiverse egy képregényszerű környezetbe ültetett kártyás játék - most ráadásul mindössze 399 forintot kell érte fizetni, pedig az alapára 2390 forint.

MISTICO: (LEJÁRT!) a MISTICO képében egy FPS nézetű point & ckick kalandjátékot kapunk, amiben feladatunk egy titokzatos spanyol szigeten túlélni és megoldani megannyi rejtélyt - a játékért most mindössze 799 forintot kell kipengetni az 1690 forint helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Treasure Temples nagyon sok ennyiért de másik kettő behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Treasure Temples nagy királyság de várok egy jobb akciót rá!

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Király a felhozatal, köszi!

válasz erre