Napiapp ajánló (2022. november 25.)

2022. november 25.
46.5771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

SLOC - 2D Rubik Cube Puzzle: ezernyi feldolgozásban jelent már meg a híres magyar logikai játék, a Rubik kocka, itt egy újabb feldolgozás, amiben 2D-s verziót kapunk - a játék most ingyen tölthető le a 279 forintos alapár helyett.

Construction Simulator 3: ötven féle autó és gép áll rendelkezésünkre a Construction Simulator 3-ban, amiben szeretett városunk minden építkezését nekünk kell lezavarni, legyen az út vagy éppen épület - a játék most mindössze 429 forintért lehet a miénk az 1690 forintos alapár helyett.

Leo's Fortune: igazán hangulatos és bűbájos platformerrel lesz gazdagabb, aki behúzza most a Leo's Fortune-t, amiben feladatunk egy bajszos kis szőrgombolyagot végigvezetni ezernyi kalandon és veszélyen át - a díjnyertes játék most 999 forintba kerül az 1899 forintos ár helyett.

App Store:

Alice Trapped in Wonderland: alig egy hónapja volt akcióban az Alice Trapped in Wonderland, amiért most mégis bekerült az ajánlónkba ismét, annak egyszerű oka van: rövid ideig most teljesen ingyenessé vált a játék a 399 forintos alapár helyett (ami múlt hónapban még 1290 forint volt!).

un:safe - pop the lock: (LEJÁRT!) rövid ideig az un:safe - pop the lock is akcióba került, a rém egyszerű kinézetű, minimalista, azonban roppant szórakoztató (és multiplayer) zárnyitogatós játék ingyen tölthető le, pedig egyébként 799 forintba kerül.

Attack Balls Bubble Shooter: bubble shooterekből Dunát lehetne rekeszteni, de a legtöbbje drága és messze nem olyan szórakoztató, mint az Attack Balls Bubble Shooter - ami ráadásul most teljesen ingyen húzható be az 1290 forintos alapár helyett.
6 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Kösz a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nagyszerű hétlezárás. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Hétvégére azért jutott pár free, öröm van.

válasz erre

Chico

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Kösziköszi!!! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Na ez egy jó kis péntek lett! mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre