Advertisement

Napiapp ajánló (2022. november 30.)

2022. november 30.
51.5691
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Dungeon Warfare 2: a tower defense, a katakomba és akció játékok keveréke a Dungeon Warfare 2, mindezt 8 bites pixelart megjelenítéssel - most rövid ideig 690 forintot kell csak fizetnünk érte az 1790 forintos ár helyett.

Loop: minimalista, de nagyon bájos grafikával megáldott játék a Loop, amelyben végtelen hurokba kerülünk térben és időben, amit meg kell törnünk valahogy - a játék ára rövid ideig 499 forint az 1199 forint helyett.

Peppa Pig: Golden Boots: ismét egy Peppa Pig játék akcióban, most éppen a Golden Boots, a gyerekeknek és gyerekes szülőknek kihagyhatatlan ajánlat, hiszen most nulla forint az ára 1690 forint helyett.

App Store:

Panmorphia: gyönyörű point & click kalandjáték a Panmorphia, amelyben a Panmorphia földjéhez és az azt irányító négy elemhez kötődő őrszemet kell megtalálnunk - a játék most 799 forintot kóstál 1199 forint helyett.

Peppa Pig: Golden Boots: iOS-en is ingyenes most az egyik Peppa malac kaland, így a platformon is örömet szerezhetünk a gyerekeknek - a játék alapára egyébként 1290 forint lenne.

Dwarf Journey: kiváló hangulatú platformerrel lesz gazdagabb aki letölti a harcos Gallar kalandjait feldolgozó oldalscrollozós Dwarf Journey-t - főleg hogy most egy fillérbe sem kerül rövid ideig az 1199 forintos alapár helyett.
Advertisement
4 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok.

válasz erre

zsenikém

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Óóóóó Dwarf Journey-t de vártam már, múltkor lemaradtam róla!

Hála!

válasz erre