Napiapp ajánló (2022. november 4.)

2022. november 04.
42.6911
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Railways of Love: egészen különleges élmény ez a játék, ami sokkal inkább egy interaktív regény, a történet szerint pedig egy férfi és egy nő sorsát kell úgy alakítanunk hogy egymásra találjanak - a Railways of Love most nulla forintért tölthető le a 799 forintos alapár helyett.

Theme Solitaire Tripeaks Tri T: építettél már passziánsszal házat? nem sok esély van rá, de most nyitva áll a lehetőség hiszen a Theme Solitaire Tripeaks-ben pont ez a feladatunk - táadásul a játék most teljesen ingyenes az 1390 forintos ár helyett.

Pixel World: Orcs Attack: mutasd meg az orkoknak, ki a főnök! a retró hatású 8 bites grafikával megáldott Pixel World: Orcs Attack-ben a ZakaZaka klántól kell megvédened a birodalmadat - amiért most fizetned sem kell, hiszen ingyenes a játék az 549 forintos ár helyett.

App Store:

CuBuGo: nagyszerű ügyességi játékként a CuBuGo puzzle és stratégiai elemeket is tartalmaz, a játékban egy platformot kell forgatnunk, ahhoz hogy elérjünk a-ból b-be, persze a küldetést ellenfelek is nehezítik - a játékért most egy forintot sem kell fizetnünk, hiszen átmenetileg eltörölték a 399 forintos alapárat.

Incredible Box - ClassicPuzzle: következő iOS ajánlatunk is egy ügyességi játék, amely a klasszikus ládatologatós élményt helyezi egy magasabb szintre, és bár elsőre nagyon egyszerűnek tűnik a feladat, a játék igencsak nehéz - de most érdemes lecsapni rá, hiszen nulla forintért tölthető a 2800 forintos ár helyett.

Summer Catchers: csodálatos grafikával megalkotott kaland-platformer játék a Summer Catchers, ahol egy nagyszerű utazáson vehetünk részt gyönyörű környezetben - mindezt most mindössze 399 forintért az 1690 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagy királyság, köszönjük!

válasz erre

Bencus86

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre