Napiapp ajánló (2022. november 7.)

2022. november 07.
53.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Enchanted Worlds: ebben a játékban olyan varázslatos könyveket kell megtalálnunk, amelyeknek minden lapja egy új világba repít kalandos fejtörőkön keresztül - a játék most ingyen tölthető le az 1690 forintos ár helyett.

Suzy Cube: egy nagyon pofás 3D-s platformerrel folytatjuk a sort, a játékban kizárólag Suzy Cube-bal tudjuk visszaszerezni egy kastély elveszett kincseit - a játékért most mindössze 499 forintot kell fizetnünk az 1690 forintos ár helyett.

Trail Boss BMX: negyven különböző pályán tehetjük próbára BMX tudásunkat ebben a játékban, amelyben ugrásokkal, trükkökkel tudjuk gyűjteni a pontokat - a Trail Boss BMX most 499 forintba kerül az 1699 forintos ár helyett.

App Store:

The Enchanted Worlds: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós egy rövid ideig a The Enchanted Worlds, így ezen a platformon sem kell mellőznünk a puzzle fejtörők kihívásait - a játék természetesen itt is ingyenes most az 1690 forintos ár helyett.

Alice Trapped in Wonderland: ahogy a címből kiderül, Csodaországban kell különböző kalandokon túljutnunk, ráadásul egy igen hangulatos point and click kalandjátékról van szó - a játékért rövid ideig csak 399 forintot kell fizetni az 1290 forintos alapár helyett.

Desperado Shooter: egy kis vadnyugati lövöldözéssel zárjuk az akciós játékok mai listáját, a Desperado Shooter nem egy grafikai csoda, viszont egy roppant szórakoztató játék, ami ráadásul most ingyenesen tölthető le 399 forint helyett.
5 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Sajna ma nem találtam magamnak. Bringás nem lenne rossz de nekem nem ér még ennyit se sajnos. szomorú smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Suzy Cube behúzva!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Bringás nem rossz!

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre