Napiapp ajánló (2022. november 9.)

2022. november 09.
52.3641
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The House: Action-horror: a The House: Action-horror már a címében lelövi a poént, a játékban a sötétben kell menekülnünk a különféle szürnyek elől, a zseblámpánk alig világít be valamit, hogy a para faktor a csúcson legyen - a játék most ingyenesen tölthető a 399 forintos ár helyett.

Dead Bunker 4: Apocalypse: nyáron már volt akcióban a Dead Bunker 4: Apocalypse, aki akkor lemaradt róla, most pótolhatja a zombi apokalipszises horror mókát, hiszen a játék most ismét ingyenes a 399 forintos ár helyett.

CELL 13 - The Ultimate Escape: a logikai puzzle játékok sorát erősíti a CELL 13, amiben robotbarátunkkal, Chesterrel kell megoldanunk különféle feladatokat, hogy túl jussunk a számos pályán - a játékért most mindössze 239 forintot kérnek az 1620 forintos ár helyett.

App Store:

Endless Archery: a jól bevált ágyúzós játékok egy újabb változata az Endless Archery, amelyben adott célpontba kell betalálnunk az egyképernyős pályán - az egyszerű kinézetű játék most ingyen húzható be a 799 forintos alapár helyett.

Furball Over The Front (2021): pattanj egy első világháborús repülőgép pilótafülkéjébe és vadászd le az ellenséget a légi csatákban - a Furball Over The Front teljesen ingyenesen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

ALUMNI - Escape Room Adventure: LEJÁRT! ha egy kis menekülőszobás kalandra vágysz, ne is keress tovább, az ALUMNI - Escape Room Adventure pontosan ezt nyújtja, különféle helyszíneken és épületekben kell megtalálnunk a kijutást - a játék most 399 forintba kerül a 2490 forintos ár helyett.
4 hozzászólás

Tommy

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem rossz a mai kínálat!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Dead Bunker király!

válasz erre

Bencus86

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre