Advertisement

Napiapp ajánló (2022. október 5.)

2022. október 05.
42.6461
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Evoland 2: nincs két hete, hogy az Evoland első epizódja volt akciós, most pedig itt az igazán különleges RPG folytatása, az Evoland 2 óriási akcióban, 1390 forint helyett 199 forintért húzható most be.

WindWings: Space shooter, Gala: aki néhány hónappal ezelőtt lemaradt erről a kiváló topdown shooterről, gyorsan csapjon most le rá - a WindWings ingyen tölthető le a 699 forintos ár helyett.

King of Defense Premium: egy jó kis tower defense mókával zárjuk az androidos sort, a King of Defense-ben a királyságot megtámaó szörnyek ellen kell védekeznünk - a játék most nulla forintba kerül a 450 forintos alapár helyett.

App Store:

2048 - AI Solver: LEJÁRT! a jó öreg 2048 ezerféle verzióban jelent már meg, ez egy új - letölteni meg azért érdemes, mert most teljesen ingyenes a 399 forint helyett.

OffRoad Drive Desert: az OffRoad Drive Desert egy sivatagi autókázás élményét hozza a mobilunkra, amiben minden ügyességünkre szükségünk lesz a nehéz terepen - a játék most 799 forintba kerül az 1200 forint helyett.

Shock Clock Arcade: tipikus ugrálós játékot kapunk a Shock Clock Arcade képében, aminek az egyedisége hogy órákon kell ugrálnunk - az ügyességi játék most nulla forintért tölthető le az 1200 forintos ár helyett.
Advertisement
5 hozzászólás

peter97

4 hónapja, 2 hete

Ksözönjük a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Chico

4 hónapja, 2 hete

Egész jó felhozatal a mai is!

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 2 hete

Kösziköszi!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete

Nagy királyság, köszi!

válasz erre

SamsungFan

4 hónapja, 2 hete

Köszi srácok!

válasz erre