Napiapp ajánló (2022. október 7.)

2022. október 07.
41.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Up and Down: gems: kezdjük a hét utolsó napiappját egy egyszerű de nagyszerű játékkal, az Up and Down: gems-ben gyémántokat kell gyűjtögetnünk a rácsokkal felosztott pályán, ha elég összegyűlt, mehetünk tovább egy másik kihívásba - a játék most ingyenesen tölthető le, amivel megspóroljuk az 1590 forintos alapárat.

Kamikazee Dice Score Card: folytassuk is a sort egy szintén egyszerű kinézetet, de roppant komoly fejtörőket kínáló játékkal, a Kamikazee Dice Score Card egy kockajáték, amit nem csak egyedül tudunk játszani, azonban nem kell hozzá sem asztal, sem rendes kocka - a játékot most díjmenetesen tölthetjük le a 999 forintos ár helyett.

Kaori After Story: Az ACE Academy folytatásaként megjelent, de önállóan is nagyszerű élményt nyújtó Kaori After Story a vizuális novellák kedvelőinek fog most örömet okozni azzal, hogy mindössze 499 forintra leárazva lehet most letölteni az 1790 forintos ár helyett.

App Store:

RFS - Real Flight Simulator: nagyon rövid ideig ingyenes a RFS - Real Flight Simulator, amiben egy (vagyis több) utasszállítógép pilótafülkéjében kell helyt állnunk - a játék most ingyenesen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

PlunderChess: talán senkit nem fog meglepetésként érni, hogy a PlunderChess cím alatt egy sakkjátékkal lesz gazdagabb aki most a letöltés gombra nyom, hiszen villámakcióban nulla forintba kerül most a játék a 399 forintos alapár helyett.

Secret of Mana: A Square Enix fejlesztőitől kikerülő tripla A játék, a Secret of Mana egy közel harminc éves játék RPG mobilokra portolt verziója, ami igazi retró élményt kínál abból az időből, amikor még számított a minőség és a játékélmény - a játék most 1290 forintba kerül a közel 3500 forintos normál ár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Kösziköszi, még nem maradtam le semmiről. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Királyság, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Az szép felhozatal! meglepett smiley

válasz erre