Advertisement

Napiapp ajánló (2022. október 10.)

2022. október 10.
49.1961
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

RFS - Real Flight Simulator: a múlt hetet éppen az iOS-en ingyenes akcióban futó Real Flight Simulatorral zártuk, így stílusosan nyissuk ezt a hetet ugyanezzel a játékkal, csak épp androidon - a repülőszimulátor játék most ingyenesen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

Reporter - Scary Horror Game: villany leó, füles be és indulhat a rettegés, a Reporter egy kiváló horrorjáték, aminek ráadásul második epizódja is akciós most, ha nagyon rákattannál - a játék most mindössze 125 forintba kerül a 899 forintos normál ár helyett.

1979 Revolution: Black Friday: villámakcióban húzható most be a kihagyhatatlan, valós történeten alapuló 1979 Revolution: Black Friday, amiben az 1978-1981 közötti Iráni helyzetbe csöppenünk fotóriporterként - a játék most ingyen húzható be egy rövid ideig az 1590 forintos ár helyett.

App Store:

Carrier Landing HD: egy vadászgép pilótafülkéjébe csöppenünk a Carrier Landing HD révén, a választható repülők között van az F18 és F22, vagy az F35 és F22 is - ha egy kis repkedésre vágysz, akkor csapj a letöltés gombra - a szimulátor most nulla forintért szedhető le a 399 forintos ár helyett.

The First Tree: ha kipróbálnád, milyen lehet egy róka élete az erdőben, akkor most töltsd le a The First Tree-t, amely AAA kategóriás játékként nagyszerű grafikával, zenável és játékélménnyel ajándékoz meg minket - a játék most mindössze 399 forintért tölthető le a közel 2 ezer forintos ár helyett.

Monster Truck Rush Driving Sim: a monster truckok világába csöppenhet bele, aki beszerzi most a Monster Truck Rush Driving Sim játékot, amiben stadionokban tudunk a közönség előtt csapatni a hatalmas kerekű verdákkal - ráadásul most teljesen ingyen, hiszen akcióban eltörölték a 399 forintos alapárat.
Advertisement
5 hozzászólás

peter97

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez a hét is jól kezdődik, köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Uhhhhhhh 1979 Revolution!!!!!! Ez egy szuper akció ma!

válasz erre

Chico

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez komoly felhozatal lett!

válasz erre