Napiapp ajánló (2022. október 14.)

2022. október 14.
46.8311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Blackthorn Castle 2: a jó öreg point & click kalandjátékokat idézi meg a nagyszerű grafikával megáldott játék, amiben egy varázsló sötét átkait kell megtörnünk - a játék most nulla forintért tölthető le az 1599 forintos ár helyett.

Chicken Tournament: a sort egy másik régi zsánerrel folytatjuk, hisezn még a múlt évezred Nintendós játékai közül is kiemelkedő kacsavadászat sokkal betegebb de egyben modernebb formáját kapjuk meg ha letöltjük a Chicken Tournamentet - ráadásul most teljesen ingyen a 799 forintos ár helyett.

Sentinels of the Multiverse: a társasjátékok és a kártyajátékok egy egészen sajátos párosítása a Sentinels of the Multiverse, mindezt pedig képregényes grafikával élhetjük át - a játék most 590 forintba kerül a 2799 forintos alapár helyett.

App Store:

Blackthorn Castle 2: az iOS felhasználók sem maradnak ki a jóból, az androidon ingyenes akcióban lévő Blackthorn Castle 2 point & click kalandjáték az iPhone felhasználóknak is díjmentesen tölthető le az 1299 forintos alapár helyett.

Art Of Gravity: a nagyszerű voxel grafikát kínáló ügyességi-logikai-puzzle játék Art Of Gravity-ben a feladatunk a gravitációt kihasználva megoldanunk különféle feladatokat - a játék villámakcióban ingyen tölthető le 399 forint helyett.

FlapThatBat: a kísérteties rajzfilmes grafikát kínáló fekete fehér retro játékban Iggyt a denevért kell átvezetnónk egy szörnyen veszélyes temetőn - ezt ráadásul most ingyen tehetjük meg, hiszen eltölröték egy rövid ideig a 399 forintos árat.
5 hozzászólás

Chico

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Kiváló lezárása a hétnek, köszönjük!

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Kemény lett a mai felhozatal!!! meglepett smiley

Legjobb a Chicken Tournament! röhögő smiley

válasz erre