Advertisement

Napiapp ajánló (2022. október 17.)

2022. október 17.
45.2061
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

G30 - A Memory Maze: igazán egyedi, minden elemében kézzel rajzolt, minimalista puzzle játék a G30 - A Memory Maze, ami a színek és ábrák kavalkádjával nyújt nekünk logikai kihívásokat - a játék most 1190 forint helyett 429 forintért tölthető le.

911 Operator: a 911 Operator-ban egy vészhelyzeti diszpécser szerepét ölthetjük magunkra, akinek rengeteg bejövő hívással kell megküzdenie és segítenie a rendfenntartók, tűzoltók és mentők munkáját - a játékért 1299 forintot kell most fizetni a 2299 forintos alapár helyett.

[VIP] +9 Blessing Cash Knight: a ritka hülye címmel megáldott [VIP] +9 Blessing Cash Knight egy idle RPG a sok közül, teli hőssel, paklikkal, csillivilli grafikával és minden mással ami a stílusra jellemző - viszont most ingyen tölthető le a 3090 forintos alapár helyett, így érdemes rá lecspni.

App Store:

The Tiny Bang Story: gyönyörű, kézzel rajzolt kalandjátékkal kezdjük az iOS akciók lsitáját, a The Tiny Bang Story-ban egy pici bolygót talál el egy meteor, a világ darabjaira hullik - a mi feladatunk különböző fejtörőkön át helyreállítani a rendet és a bolygó jövőjét - a játék mindössze 399 forintba kerül most az 1990 forintos alapár helyett.

Blox 3D City Creator: LEJÁRT! nagyszerű városépítős játékként a Blox 3D City Creator-ban nem csak házakat kell létrehoznunk, de meg kelle terveznünk az úthálózatot, metrót, parkokat és minden egyebet ami egy városban található - ráadásul ezt most ingyen tehetjük meg az 1990 forintos alapár helyett.

Busy Lumberjack: a Busy Lumberjack-ben a feladatunk egy favágó munkájának segítése, hogy az összes fát ki tudja vágni az adott pályán, amit utána a teherautójához tud cipelni, ez a puzzle logikai játék azonban sokkal több kihívást jelent mint elsőre tűnik - villámakcióban most ingyen tölthető le a 799 forintos normál ár helyett.
Advertisement
3 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 2 napja

Köszike!!!!

válasz erre

peter97

4 hónapja, 2 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 2 napja

Blox 3D-ért de kár. Nem jöttem időben.

válasz erre