Advertisement

Napiapp ajánló (2022. október 19.)

2022. október 19.
43.8841
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

MR RACER : Premium Racing Game: az autóversenyekből sosem elég, főleg ha még ingyen is van, a MR RACER ugyanis most egész pontosan nulla forintért tölthető le az egyébként 2 ezer forint kürüli alapár helyett.

Monkey GO Happy: retro hangulatú élmény lesz a gyerekeknek a Monkey GO Happy, amiben 75 pályán át hétféle majommal kell különböző feladatokat megoldanunk - a játék most teljesen ingyenes a 399 forintos ár helyett.

Crisis of the Middle Ages: ismét retro hangulat de most RPG játékkal, a Crisis of the Middle Ages egy középkorban játszódó hangulatos játék, minden RPG elemmel megfűszerezve ráadásul most ingyen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

App Store:

Pango Halloween Memory Match: nagyszerű hangulatú memóriajáték halloweeni köntösben a Pango Halloween Memory Match, amely hosszú órákon át fogja tornáztatni agyunkat ha letöltjük - a játék most ingyenesen érhető el az 1200 forint körüli ár helyett.

Fill me up - Block Brain Game!: a logikai játékok, egész pontosan a puzzle-k sorát bővíti a Fill me up - Block Brain Game!, amely minimalista kinézetével maximalista játékélményt nyújt - most még fizetnünk sem kell érte, hiszen villámakcióban nulla forint 399 forint helyett.

Brookhaven Game: a kiszabadulós játékok közé lehet sorolni a Brookhaven Game-et, amiben a saját házunkban és annak környékén bolyonghatunk kedvünkre, amit persze nem olyan könnyű megtenni - a játékért most nem kell fizetni, az 1200 forintos árat átmenetileg eltörölték.
Advertisement
5 hozzászólás

Chico

4 hónapja,

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

4 hónapja,

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

4 hónapja,

Köszi szépen srácok!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja,

Na de jók ezek most.

válasz erre

Mendez

4 hónapja,

Komoly napiapp lett köszönjük!

válasz erre