Napiapp ajánló (2022. október 21.)

2022. október 21.
42.2711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

One Punch - LIMITED EDITION: mintha egy régi Street Fighterrel játszanánk a játékteremben, a One Punch pixelgrafikus bunyós játékként nagyszerű püfölde - most mindössze 409 forintért tölthető le a 4799 forintos alapár helyett.

Shattered Plane: Turn-Based St: LEJÁRT! istenek és félistenek véres harcába kavarodhatunk ebben a körökre osztott stratégiai játékban - a Shattered Plane most csak 389 forintba kerül az 1799 forint helyett.

Over The Bridge PRO: az Over The Bridge-ben semmi más dolgunk nincs, mint két platform között egy hidat felépíteni, egyszerű nem? nos próbáld csak ki - ezt most ingyen teheted meg 799 frointos alapár helyett.

App Store:

Jumpy Kangaroo: ugrálás a végtelenségig egy kenguruval, a Jumpy Kangaroo minimalista grafikával nyújt amximális élményt - a játék most nulla forintba kerül a 399 forint helyett.

Future Ludo: akár négyen is játszahtjuk a Future Ludo-t, amely egy "dobókockás" társasjáték a virtuális térben, űrhajókkal - a játékot most ingyen lehet letölreni a közel 2 ezer forintos ár helyett.

Tower of Fortune 2: mintha egy Gameboy lenne a kezünkban, olyan játékélményt kínál a Tower of Fortune 2, amelyben egy toronyban kell megközdenünk a kihívásokkal és a szörnyekkel - a játékot most 399 forintért lehet letölteni a 799 forintos ár helyett.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

zsenikém írta:
Bakker pont a Shattered Plane-ről maradtam le. szomorú smiley
Dettó. szomorú smiley Remélem lesz máskor is mert nagyon tetszene.

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Köszi srácok!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Bakker pont a Shattered Plane-ről maradtam le. szomorú smiley

válasz erre