Advertisement

Napiapp ajánló (2022. október 26.)

2022. október 26.
48.7501
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Modern US Sniper Shooter 3D: talán nem nehéz rájönni a játék címéből, hogy a Modern US Sniper Shooter 3D egy sniperrel - illetve azok rengeteg verziójűval - kell a különféle célpontokat likvidálnunk - a játék most ingyen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

Golf Peaks: nem mindennapi golfjátékként a Golf Peaks egy különleges grafikával és játékmenettel elkészített ügyeségi játék, ami nagyszerű szórakozást nyújt egy-egy szabad percben - a játék most 790 forintért tölthető le az 1190 forint helyett.

Peppa Pig: Happy Mrs Chicken: a gyerekek, illetve a gyerekes szülők fognak legjobban örülni a mai utolsó androidos akciós játéknak, a Peppa Pig: Happy Mrs Chicken a tévésorozatból készült újabb játék - ami most ráadásul ingyen tölthető le az 1690 forintos normál árral szemben.

App Store:

SARCOPH: kutatni, túlélni és kijutni - ennyi a feladatunk az akcióhorror SARCOPH-ban, persze a feladatunk nem egyszerű hiszen számos akadály és szörny próbál ebben majd megakadályozni minket - a játék most egész pontosan nulla forintért tölthető le a 399 forintos ár helyett.

Doom & Destiny Advanced: a napokban épp a Doom & Destiny volt akciós, most pedig az Advanced kapott egy csökkentett árcédulát, az RPG kalandjáték retro elemekkel varázsolja el a játékost - most mindössze 399 forintért tölthető le 1290 forint helyett.

Pocket Rogues: Ultimate: roguelike kedvelők, figyelem, ez a 2D akció-RPG a stílus szerelmeseinek kedvez nem csak stílusában, de látványvilágában is, a roppant hangulatos topdown játékban katakombákban kell megközdenünk ellenségeinkkel - ezt most 399 forintért tehetjük meg a 799 forintos ár helyett.
Advertisement
4 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 3 hete

De jó nap megint, köszi!

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 3 hete

Köszönjük!

válasz erre

Chico

3 hónapja, 3 hete

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 3 hete

Nagyon köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre